Hoekstra Suwald Techniek

Hoekstra Suwald Techniek (HST) is al ruim 15 jaar actief in de windturbinesector. U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud, storingen, revisies, verkopen en aanschaffen van windturbines.

Voor Vestas, Bonus, Neg-Micon, EWT, Lagerwey en Nordtank beschikken we over ruime en specialistische ervaring om u breed van dienst te zijn. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om meer dan 250 windturbines in Nederland, Duitsland, Noord-Ierland, Engeland, Belgie, Italie, Portugal en Spanje te onderhouden.

We hebben sinds 2011 een eigen onderhoudsbedrijf in Noord Ierland. Daarmee zijn we in staat om in Noord Ierland en Engeland de snelgroeiende markt van windturbines te bedienen.

  • Advies 100%
  • Onderhoud 100%
  • Storingen 100%
  • Reviseren 100%
  • Verkopen 100%
  • Aanschaffen 100%

Hoekstra Suwald

In 1936 is Hoekstra begonnen als familiebedrijf in Suwald. Nog steeds een familiebedrijf, maar we bestaan nu uit een aantal zelfstandige ondernemingen in binnen- en buitenland. We worden veel gevraagd als onderhoudsbedrijf van windturbines, installatiebedrijf, installatie-adviseur, fabrikant van technische oplossingen en installateur van zonne-energiesystemen.

Betrokken, betrouwbaar en beter

In 2003 kregen wij de eretitel “Friese Onderneming van het jaar” op basis van het ondernemerschap en de betrokkenheid in de maatschappij. Onze klanten hoe groot of klein ook worden op een eigen en persoonlijke maar altijd professionele en deskundig wijze bediend. Betrokken, betrouwbaar en beter is daarbij ons motto. Een gedegen werkvoorbereiding, een grote mate van professionaliteit en vooral onze enthousiaste en deskundige medewerkers zorgen voor vele tevreden relaties. Onze windenergie activiteiten zijn ondergebracht in Hoekstra Suwald Techniek (HST). De andere activiteiten: Zonne-energie en Installatietechniek zijn in andere ondernemingen gehuisvest.

Hoekstra Suwâld, energiek in techniek!