Verschillende Contracten

Wij bieden verschillende contracten,
passend bij uw wensen.

Op maat

Vraag naar de mogelijkheden
voor een contract op maat.

Vragen?

Neem gerust contact op!

U ziet hier een overzicht van onze onderhoudscontracten.
A. Onderhoudsovereenkomst op basis van nacalculatie

A.
Het uitvoeren van halfjaarlijkse onderhoudsbeurten, waarbij de windturbine volgens een door leverancier/fabrikant opgestelde controlelijst, passende bij de desbetreffende windturbine, wordt geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd.

B.
Eindcontrole op goede werking van de windturbine, de z.g. functietest. De kosten worden op basis van nacalculatie vastgesteld tegen de op dat moment geldende tarieven, inhoudende de reis‑ en werkuren en verbruikte onderdelen. De responstijd voor tussentijdse storingen, welke op basis van nacalculatie worden berekend, bedraagt standaard 24 uur.


B. Onderhoudsovereenkomst

A.  
Het uitvoeren van halfjaarlijkse onderhoudsbeurten, tegen een van tevoren vastgestelde prijs, waarbij de windturbine volgens een door leverancier/fabrikant opgestelde controlelijst, passende bij de desbetreffende windturbine, wordt geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd.

B.
Eindcontrole op goede werking van de windturbine, de z.g. functietest. De responstijd voor tussentijdse storingen, welke op basis van nacalculatie worden berekend, bedraagt standaard 24 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten.


B+ Onderhoudsovereenkomst:
Gelijk aan B. contract maar dan met:
• trillingsmeting
• thermografisch onderzoek
• olie analyse
• rapportage
• onderhoudsplan evaluatie t.b.v. fiscale reservering voor calamiteiten.

De responstijd voor tussentijdse storingen, welke op basis van nacalculatie worden berekend, bedraagt standaard 24 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten.


C. Service‑ onderhoudsovereenkomst

A.
Het uitvoeren van halfjaarlijkse onderhoudsbeurten, waarbij de windturbine volgens een door leverancier/fabrikant opgestelde controlelijst, passende bij de desbetreffende windturbine, wordt geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. Het tussentijds vervangen van ten gevolge van normaal gebruik versleten onderdelen.

B.
Eindcontrole op goede werking van de windturbine, de z.g. functietest. De responstijd voor tussentijdse storingen bedraagt standaard 24 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten

 


D. All‑in onderhoudsovereenkomst

A.
Het uitvoeren van halfjaarlijkse onderhoudsbeurten, waarbij de windturbine volgens een door leverancier/fabrikant opgestelde controlelijst, passende bij de desbetreffende windturbine, wordt geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. Het tussentijds vervangen van ten gevolge van normaal gebruik versleten onderdelen.

B.
Het repareren van plotselinge en onvoorziene materiële schade aan de windturbine met bijbehorende installatie, de z.g. “machinebreuk”,

C.
Eindcontrole op goede werking van de windturbine, de z.g. functietest. De responstijd voor storingen, bedraagt standaard 24 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Hoekstra Suwâld, energiek in techniek!